Om oss.

Om Lugnet.

Vi värderar långsiktiga och förtroliga relationer med våra kunder och ser dem som en integrerad del av vårt team. Vår process involverar alla relevanta intressenter och vi samarbetar nära med myndigheter och experter inom olika områden.

Kontoret startades sommaren 2017 och har sitt säte i Sickla. Kontoret har lång erfarenhet av arbete med kulturmiljö och transformation av vår byggda miljö och vidareutbildar oss kontinuerligt inom miljöbyggnad och cirkulärt byggande för att vara på framkant inom hållbarhet för att skapa en mer progressiv och inspirerande arkitektur.

Vi delar lokaler och verkar kontinuerligt tillsammans med byggprojektledingsföretaget Byggsamordnare i Sverige. Företagens verksamheter överlappar- och går i varandra i såväl tidiga skeden som vid genomförande av byggprojekt. Något som både gynnar kvaliteten på vårt arbetssätt och gagnar våra respektive produkter.

Vi gestaltar, leder och genomför ny- och ombyggnadsprojekt till hållbara och värdeskapande helheter i plan- och byggprocessens alla skeden

Vi ritar, räknar
och bygger!

Vi erbjuder tjänster av högsta klass inom arkitektur, projekterings- och projektledning. Kontoret utmärker sig genom sin förmåga att genomföra arkitektuppdrag med ansvarstagande och engagemang i åtagandet från början till slut. Vi ritar, räknar och bygger!

Lugnet Arkitektur arbetar med vedertagna system för kvalitets- och miljöledning som ansluter till ISO-normer. Vi är certifierade passivhusdesigners och har kompetens som Bas-P och certifierade Kontrollansvariga enligt PBL. Vi tillhandahåller också utbildad personal inom Miljöbyggnad 3.0, Sweden Green Building Council.